fredag 3 oktober 2008

Bloggstopp? Neej. Bara mycket att göra.

Har inte bloggat på drygt ett dygn och det beror inte på Timrås hederssamma förlust mot MoDo i derbyt. Tyvärr var Modo bättre än Timrå i större delar av matchen och det var bara Krizan som höll kvar Timrå i matchen, bl a med en stabil utvisning som Styf kunde sätta 3-3 på. Modo vann rättvist men det var ändå intressant att Timrå var med i matchen såpass bra inför tredje. Intressant är ju också det faktum att de två matcherna Timrå förlorat har de gjort i utvisningsbåset.

I morgon tar jag min son på lite drygt 2,5 år på sin första hockeymatch. Hoppas Timrå behåller sin hemmasvit. Dock vore det ju lagen om alltings jävlighet att de förlorar då.

Jobbigt dock att Pärssinen återigen har problem med ryggen. Han känns som, och har alltid han har spelat i Timrå känts som, en otroligt viktig spelare med sin fantasi och finurlighet. Ingen kan som han bryta mönstret i PP exempelvis. Det som är positivt i rapporterna är ju att det inte gäller samma disk som tidigare. Det som är negativt är ju givetvis att det gäller ryggen - och Timo Pärssinen.

Liverpool tog enkelt hand om PSV Eindhoven i CL i onsdags och man gjorde det faktiskt på Man United-sätt. Gick in och bestämde. Mer sånt! Hoppas man bestämmer mot Man City i helgen också. Gerrard gjorde sitt 100:e mål för klubben i den matchen och Keane fick näta. Många positiva saker!

Inga kommentarer: