söndag 17 augusti 2008

Efter en vecka....

...norrlands inland är jag nu tillbaks. Har följt OS rätt mycket och måste ju säga att simmarna verkligen gjort bort sig. Det har blivit ett par personbästa men inte alls i paritet med vad man kunde förvänta sig. Jag hade i och för sig trott att det skulle bli lurigt att sno åt sig medalj i OS-kuben men kände väl ändå att Stefan Nystrand borde kunna lyckas. Men han blev sist i båda sina individuella finaler. Att han sedan tar en öl iklädd OS-kläderna är ju en ännu större miss. Men har ju inget med resultatet att göra.

Att simdräkten spricker för två av våra simmerskor under OS är ju sånt som bara inte får hända. Här har de tränat och slitit hela sina respektive karriärer för OS och så störs de just innan av en sprickande simdräkt. Känns som dålig planering och dåliga förberedelser. Faktiskt rätt pinsamt.

Som helhet ett riktigt tungt OS för Sverige hittills. Ser egentligen bara Holm som rimlig att fixa ett guld till Sverige. Kanske Fredrik Lööf och hans partner i seglingen. För inte vågar vi hoppas på Susanna Kallur? Väl?

Inga kommentarer: