onsdag 25 juni 2008

Några grejer

Vädret här uppe i norrlands inland är under all kritik. 8 grader varmt nu och nordvästlig vind. Det har regnat rejält och älven är hur stor som helst. Lyckades dock få mig fem matharrar igår kväll. Rätt nöjd med det faktiskt.

Angående EM är det ju dags för semifinalerna nu. Måste säga att det ser ut som om det blir Spanien mot Tyskland i final. Men båda deras motståndare har ju överraskat förr, Ryssland har ju dessutom spelat kanske den vackraste fotbollen i EM. Men jag tror som sagt på Tyskland som slutsegrare.

Wimbledon har ju startat och det var ju riktigt tragiskt att Björkman förlorade mot strandraggaren från Frankrike i hans sista Wimbledon. MEn Björkman var för passiv i fransmannens serve och kunde inte dra nytta av sitt bättre nätspel. Nätspel förresten. Vart har det tagit vägen? Wimbledons banor se otroligt långsamma ut i år. Det kan inte bara vara bollarna som skiljer utan de måste ha gjort något annorlunda. Gynnar givetvis Nadal som nu, med sin fantastiska lottning, ser ut som en mycket trolig vinnare.

Inga kommentarer: